Μαθητής καθηγήτρια απουσία:Όταν η εφηβική οργή αποσυμπιέζεται,είναι δυσάρεστη για όλους. Η αδικία ή η καταπίεση που πιθανόν συσωρρεύει στο οικογενειακό του περιβάλλον ένα άτομο στην εφηβεία του, κάπια στιγμή θα ξεσπάσει.Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι βλέπονταςτο βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείχνει τονμαθητή να επιτίθεται λεκτικά σε μια καθηγήτριάτου επειδή αρνείταινα του σβήνει την απουσία που του έβαλε. Παρά την ακραία λεκτική βία που δέχεταιη καθηγήτρια, διατηρείτην ψυχραιμία της, ως σωστή εκπαιδευτικός και το μόνο που λέειστον έξαλλο μαθητή ήταν ότι θα τον παραπέμψει στονδιευθυντή. Δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σχολείο διαδραματίστηκε το θλιβερό περιστατικό, σύμφωναμε πληροφορίες μάλλον συνέβη σε ΕΠΑΛ.

Στo βίντεο φαίνεται ο μαθητής ο οποίος αποχωρεί για λίγο από την αίθουσα, χτυπώντας την πόρτα της τάξης πίσω του ενώ επιστρέφει οργισμένος για να απαντήσει στην καθηγήτρια που του λέει ότι θα τον παραπέμψει στον διευθυντή. «Στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε» λέει ο μαθητής, την ώρα που οι συμμαθητές του γελάνε (γιατί προφανώς ό,τι γίνεται είναι πολύ αστείο), ένας έχει πάρει μια… μπατανόβουτσα και κάνει πως βάφει τους τοίχους ή τον πίνακα και όταν κάποιοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, τους βρίζει κι εκείνους!

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως η οποία με ανάρτησή της στο facebook έκανε γνωστό πως διενεργείται έρευνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις