Το ίδιο συμβαίνεικαι με τιςταπετσαρίες τοίχου, οι οποίεςείναι στον χώρο της διακόσμησης ένα πεδίο που συνεχώς ανανεώνεται και προσφέρει πάντα ιδέες και λύσεις για τους χώρους του σπιτιού που μας που χρειάζονται ανανέωση. Οι φετινές τάσεις όπως διαμορφώνονται στο Παρίσι και τη Φρανκφούρτη διέπονται από χρώματα και σχέδιααπό τον χώρο της μόδας,με μια ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και τη χρήση οικολογικών υλικών.

3D Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες αυτές προσδίδουνμια αίσθηση βάθους σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ένα φυσικόδάσος από φοίνικες σε ήπιους χρωματικά τόνους, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καθιστικό.

Επιστροφήστη φύση

Για την άνοιξη του 2020, θα επικρατήσει ένα επαναπροσδιορισμένο όραμα της φύσης: μια γιορτή που κυμαίνεται από ζωγραφισμέναλουλούδια με σύγχρονο τρόποσε περίπλοκα γεωμετρικά μοτίβα για μια διαφορετική αίσθηση στο καθιστικό ή την είσοδο του σπιτιού σας.

Η δύναμη των λουλουδιών

Δημιουργίεςμε τολμηρά χρώματα, στυλιζαρισμένα σχέδια και ρετρό τόνους. Οι μεγάλες εκτυπώσεις φύλλων που θυμίζουντηδεκαετία του '70 δημιουργούν χώρους με κομψότητα και φινέτσα και είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την τραπεζαρία σας.

Retroscape

Μια τάση εμπνευσμένη από τοντρόπο ζωής της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. ΤοRetroscape αντανακλά έναν αισιόδοξοοραματισμό, που κινείται στην απεικόνιση υλικών σε φρέσκα και υπερβολικά χρώματα των κτιρίων φουτουριστικής αρχιτεκτονικήςστα μέσα του αιώνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις