ΠΑΟΚ: Συλλαλητήριο σήμερα με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που εισηγήθηκε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, αλλά και την τροπολογία της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που ναι μεν δεν υποβιβάζει τον ΠΑΟΚ αλλά ουσιαστικά τον θέτει εκτός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση γνωστοποίησης της απόφασης για το συλλαλητήριο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Εχουμε μια εισήγηση από χθες χωρίς νομικό πλαίσιο, χωρίς σκεπτικό και αιτιολόγηση. Λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τα πολιτικά παιχνιδάκια της μεγαλύτερης ομάδας στη βόρειο Ελλάδα και του κόσμου της είναι τόσο αστεία όσο και τα “ατυχήματα” των μαρτύρων που εξαφανίζονται. Το κράτος είναι ο Ολυμπιακός, βρώμικο και σιχαμερό.

Ζούμε ένα dejavu όπως το 2018 κλέβοντας μας το τίτλο για μια κορδέλα. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. Μας πλασάρανε την πτώση του Π.Α.Ο.Κ ως αποτέλεσμα της αγοράς ενός ξενοδοχείου από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη της θείας του ανηψιού του Σαββίδη. Νομικά το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του μέχρι και την ΠΑΕ Ξάνθη. Εσείς που μας το παίζετε κυβερνητικοί σωτήρες της Ν.Δ είναι πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αδαή φίλαθλο αυτού του τόπου το τι θέλετε να κάνετε. Η ερώτηση είναι μία: Πείτε μας πόσους βαθμούς χρειάζεται ο “θρύλος” για να το πάρει».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ:«Ενώνουμε τις φωνές μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε επίσης σε κάλεσμα στο συλλαλητήριο, και στο μήνυμά της τονίζει: «Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση μετά την αστήρικτη και καθοδηγούμενη εισήγηση της Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη και ταυτόχρονη παρουσίαση του ΠΑΟΚ ως ευνοούμενου, είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!». Παρόμοιο ήταν και το μήνυμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, που σημείωσε: «Όλοι στην Καμάρα σήμερα στις 18:00. Σε αυτό το… γήπεδο νικητής είναι πάντα ο Λαός του ΠΑΟΚ!»

Τι δήλωσεο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Υποστηρικτικός αλλά προσεκτικός στις διατυπώσεις του, χωρίς να ανεβάσει τους τόνους ήταν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που τοποθετήθηκε για το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Δείτε το σχετικό βίντεο από την Εφημερίδα «Μακεδονία»:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις