Μότορ Όιλ ατύχημα:Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 41χρονου που νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων του γενικού νοσοκομείου Ελευσίνας Θριάσιο. Οάνδρας νοσηλεύεται με εκτεταμένα βαριά εγκαύματα στο 65% του σώματός του στο κεφάλι τα χέρια την πλάτη και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή.

Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου θύματος που χθες μεταφέρθηκε από το Θριάσιο στο ΚΑΤ επιδεινώθηκε σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Ακόμα δύο άνδρες νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων του γενικού νοσοκομείου Αθήνας Γεώργιος Γεννηματάς οι γιατροί που τους φροντίζουν αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερά βαριά.

Ο πρόεδρος εργαζομένωνστην ενέργεια Χρήστος Ματαράγκαςγια τις συνθήκες του ατυχήματος και την έρευνα

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην ενέργεια Χρήστος Ματαράγκας μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών είπε για τις συνθήκες του ατυχήματος. « Ο χώρος που προκλήθηκε η φωτιά αυτός του μικρού ιατρείου συνορεύει με την μονάδα αλκαλίωσης U-3700. Η μονάδα αυτή έχει μεγάλο δείκτη επικινδυνότητας για αυτό και υπάρχει πάντα εκεί νοσηλευτής.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο νοσηλευτής. Ηέκρηξη έγινε από μέσα προς τα έξω και όχι σε εξωτερικό χώρο. Τώρα Αναμένουμε από το σώμα επιθεώρησης εργασίας την Πυροσβεστική και το κέντρο πρόληψης επαγγελματικού κινδύνου Ανατολικής Αττικής να διεξάγουν πλήρη έλεγχο για τις συνθήκες του ατυχήματος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις