Ζαν Πολ Γκοτιέ:Η πρεμιέρα του Fashion Freak Show του Ζαν Πολ Γκοτιέ πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη από τις 31 Ιανουαρίου, στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών «Οκτιάμπρσκι», όπως ανακοίνωσε ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας στην πρώτη του συνέντευξη τύπου. Ο διάσημος σχεδιαστής αφού έκανε σε όλους γνωστό ότι «κρέμασε την βελόνα του» και δεν θα ασχοληθεί ξανά με την υψηλή ραπτική ετοίμασε μια παράσταση αφήγημα για το παιδικό όνειρο στην Αγία Πετρούπολη. «Θα ήθελα να μιλήσω και να δείξω πόσο καλό είναι όταν τα παιδικά όνειρα πραγματοποιούνται. Κι εγώ από παιδί ονειρευόμουν να φτιάχνω φορέματα, κοστούμια, ήθελα να γίνω σχεδιαστής μόδας και το όνειρο μου αυτό πραγματοποιήθηκε» είπε ο Γκοτιέ.


«Την παράσταση αυτή όταν την έκανα στη Γαλλία την επισκέφθηκαν 2500 άτομα και όλοι έβγαιναν με το χαμόγελο στα χείλη», δήλωσε ο Γκοτιέ στους δημοσιογράφους
Μετά τις παρουσιάσεις που θα κάνει στην Αγία Πετρούπολη , ο Ζαν Πολ Γκοτιέ μαζί με τον θίασο του «Fashion Freak Show» θα επισκεφθεί τη Μόσχα.

Να θυμίσουμε ότιστα μέσα Ιανουαρίου του 2020,με ένα μεγάλο πάρτι που έγινε στο Παρίσι ο διάσημος σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ αποχαιρέτησε τα μεγάλα ντεφιλέ και αποσύρθηκε από κάθε νέα κολεξιόν της haute couture.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις