Μετάδοση αγώνα: Έγινε γνωστή η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει ποδοσφαιρικό ματς ζωντανά σε κανάλι εθνικής εμβέλειας και πιο συγκεκριμένααπό το κανάλι του Open, η οποία είναι η Αγγελική Κούρκουλου. Πρόκειται για μια κίνηση που… σπάει τα δεσμά του συντηρητισμού στην χώρα μας, μιας έπρεπε να φτάσουμε στο σωτήριον έτος 2020 για να περιγράψει γυναίκα ποδοσφαιρικό ματς. Το ματς που θα περιγράψει θα είναι είναι το ΜιράντεςΒιγιαρεάλ για το Copa Del Rey.

Η συγκεκριμένη είδηση γνωστοποιήθηκε από τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του Open, Γιώργου Κοσμά, ο οποίος έγραψε στα social media:

«Στο OPEN γράφεται Ιστορία: η Αγγελική Κούρκουλου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει (ολοκληρωμένο και live) αγώνα ποδοσφαίρου σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, βαδίζοντας στον δρόμο που άνοιξε η σπουδαία Vasso E. Morali η οποία ήταν η πρώτη συνάδελφος που έκανε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στο κρατικό ραδιόφωνο στα ‘80s. Η Αγγελική μαζί με τον Michalis Tsigris θα περιγράψουν αύριο στις 22.00 τον αγώνα της ομάδας-έκπληξη του Copa del Rey Μιραντές με τη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά από την υβριδική τηλεόραση του OPEN. Μόνο χαρά και περηφάνεια που ένα τόσο ταλαντούχο και χαρισματικό παιδί με το σπάνιο ήθος της Αγγελικής σπάει το στερεότυπο ότι οι μεταδόσεις ποδοσφαίρου είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αγγελική, go for it».Αξίζει να σημειωθεί πως ηΑγγελική Κούρκουλου γεννήθηκε το 1997 και σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις