«Ελλάδα 2021»: «Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως, εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα», επισήμανε η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσιάζοντας το σήμα της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Το νέο αυτό logo είναι μια γαλανόλευκη κορδέλα που σχηματίζει τον αριθμό «21». Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή της η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», τα 200 χρόνια από το 1821, «δεν είναι απλώς ιστορία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Να γιορτάσουμε όπως μόνο οι Έλληνες ξέρουμε, αλλά και να θυμηθούμε από που ξεκινήσαμε. Να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε και να αποφασίσουμε, πού θέλουμε να πάμε».

Η κ. Αγγελοπούλου σημείωσε ότι είναι «το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας» και κάλεσε τους Έλληνες να «το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας».


Στον αέρα βρίσκεται από σήμερα η ιστοσελίδα της «Επιτροπής 2021» (www.greece2021.gr) καθώς και τα κοινωνικά μέσα, στο twitter (https://twitter.com/Greece_2021), το facebook (https://www.facebook.com/Greece2021/), το Instagram (https://www.instagram.com/greece2021/) καθώς και το κανάλι της επιτροπής στο You Tube (Greece 2021).

Η «Ελλάδα 2021» συγκροτήθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις