Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξεις όταν θέλεις να περιποιηθείς τα άκρα σου. Είναι κάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση και ως τέτοιο έχει τη σημασία του. Ανάλογα λοιπόν με το χρώμα που επιλέγεις συνήθως όταν βρίσκεσαι σε ένα nail studio μπορούμε να βγάλουμε και ένα συμπέρασμα για την προσωπικότητά σου

Έντονο κόκκινο

Το κλασικό κόκκινο χρώμα στα νύχια δείχνει μια γυναίκαchic αλλά με πάθος και διαχρονικά σταθερές επιλογές. Αν το επιλέγεις συστηματικάδείχνει ότι σου αρέσουν οι σταθερές αξίεςκαι ότι μέσα σου κρύβεις μια βαθιά αγάπη για τη ζωή!

Προτιμάς τα μαύρα;

Σίγουρα δεν είσαι ένα συνηθισμένο κορίτσι… Το μαύρο δείχνει αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση και μια επαναστατική τάση. Είσαι your own boss και δεν το κρύβεις.

Λευκό χρώμα

Το λευκό χρώμα στα νύχια είναι και αυτό πιο κλασικό αλλά προσθέτει έναν νεανικό και μοντέρνο χαρακτήρα στην εμφάνισή σου. Σου αρέσουν οι πιο μοντέρνες επιλογές αλλά χωρίς να ξεπερνάς τα όρια.

Nude νύχια

Τοnude χρώμα στα νύχια είναι ουδέτερο και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερους κια πιο safe συνδυασμούς.Αν το επιλέγεις συχνά είσαι πιο διακριτική και δεν σου αρέσουν οι εντάσεις.

Παστέλ χρώματα

Αν επιλέγεις τις παστέλ αποχρώσεις είσαι σίγουρα ρομαντική ψυχή… και σου αρέσει να ταιριάζεις το χρώμα τωννυχιών σουμε το ντύσιμο σου!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις