Νέα Μανωλάδα Ηλείας: Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι τους έζησαν μία 76χρονη γυναίκα και η 53χρονη κόρη της, το απόγευμα της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ένας άγνωστος εισέβαλε στο διαμέρισμα, με σκοπό τη ληστεία.Ο δράστης χωρίς να πει κουβέντα χτύπησε την ηλικιωμένη και αφού την οδήγησε στο μπάνιο, την έδεσε.

Στη συνέχεια, ζήτησε από την κόρη της να του αποκαλύψει που έχουν τα χρήματα. Η γυναίκα του απάντησε πως στο σπίτι δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ και η ίδια πάνω της έχει μόνο 40 ευρώ. Ο δράστης ζητούσε επιμόνωςκαι άλλα χρήματα και υποχρέωσε την 53χρονη να βρει χρήματα από τη γειτονιά.

O δράστης και η 53χρονη πήγαν σε γειτονικά σπίτια και ζητούσαν χρήματα. Κάποιοςέδωσε τελικά ένα 100 ευρώ στηγυναίκακαι εκείνη τα έδωσε με τη σειρά της στοδράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες, είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…».

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις. Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων, η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής ΔυτικήςΕλλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από την Ασφάλεια Ήλιδας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις