Βόλος: Την υπόθεση εγκατάλειψης των τριών ανήλικων παιδιών εξετάζουν οι αρχές. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου, όταν η αστυνομία εντόπισε τα τρία ανήλικα μόνα στο σπίτι. Η μητέρα εργάζεται τη νύχτα και ο πατέρας είναι κρατούμενος στη φυλακή.

Για την υπόθεση είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες στο παρελθόν, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», γείτονες της γυναίκας και τον παιδικό σταθμό των τριών παιδιών που είναι δίδυμα 4 ετών και ένα τρίχρονο. Τα τρία παιδιά νοσηλεύονται από την περασμένη εβδομάδα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η Εισαγγελία αναμένει γραπτώς το αποτέλεσμα της κοινωνικής έρευνας, για να αποφανθεί, αν η μητέρα είναι σε θέση να μεγαλώσει τα παιδιά χωρίς προβλήματα ή αν η επιμέλεια δοθεί προσωρινά στη γιαγιά των παιδιών και μητέρα της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, πρέπει να αδειάσουν κρεβάτια.

Σύμφωνα με καταγγελίες, η γυναίκα δούλευε σε νυχτερινό κέντρο με αποτέλεσμα να αφήνει τα μικρά παιδιά μόνα τους σε σπίτι που δεν έχει ρεύμα. Σημειώνεται πως η Εισαγγελία είχε ζητήσει πολλές φορές από την 36χρονη μητέρα να συζητήσουν , ώστε να βρεθεί μια λύση αλλά η μητέρα δεν ανταποκρίθηκε, ενώ από τις 25 Ιανουαρίου τα τρία παιδιά έπαψαν να πηγαίνουν και στον παιδικό σταθμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του magnesianews.gr, τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, μετά από νέα καταγγελία που έφτασε την Εισαγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομικοί πήγαν στην εργασία της και με περιπολικό μετέφεραν τη γυναίκα στο σπίτι, προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά στο Νοσοκομείο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 36χρονη δεν άνοιγε το σπίτι, με αποτέλεσμα να λάβουν εντολή εισαγγελέα, να μπουν και να μεταφέρουν τα τρία παιδάκια στο Νοσοκομείο. Η μητέρα τους αφέθηκε ελεύθερη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήγε στο Νοσοκομείο λέγοντας ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις