Εξαφάνιση Βαλεντίν: "Επιφυλάσσομαι" λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος

Εξαφάνιση Βαλεντίν: "Επιφυλάσσομαι" λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Τι λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος για την εκδοχή που δίνει ο πατέρας

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε επικοινωνία με το flash.gr, δήλωσε «καταρχάς να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που εντοπίστηκε το παιδί. Κάθε φορά που δίνουμε αγώνα να βρεθεί ένα παιδί και εντοπίζεται με τη βοήθεια των αρχών νοιώθουμε πως οι μάχες που δίνουμε καθημερινά, πιάνουν τόπο. Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση τη συγκεκριμένη θα μου επιτρέψετε να πω ότι επιφυλάσσομαι για την ορθότητα της εκδοχής που δίνει ο πατέρας. Δυστυχώς, πολλές φορές στο Χαμόγελο έχουμε δει πίσω από μια ιστορία να υπάρχει μια άλλη ιστορία. Και τραφικινγκ και κυκλώματα πορνείας και πολλά. Εγώ προσωπικά επιφυλάσσομαι μέχρι να ξετυλιχθεί όλο το κουβάρι».

Η μικρή Βαλεντίν που αγνοούνταν από τις 23 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε στη Γαλλία. Η μικρή είναι καλά στην υγεία της, ενώ φέρεται να εντοπίστηκε από γάλλους αστυνομικούς σε συγγενείς της μητέρας της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρή βρέθηκε στη Λυόν. Αξίζει να σημειωθεί, πως στη Γαλλία βρίσκεται και η σύντροφος του πατέρα της Βαλεντίν, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πατέρας να έστειλε την κόρη του με πλαστά έγγραφα στη Γαλλία, ώστε να δοθεί για υιοθεσία, έναντι αμοιβής.

Πληροφορίες του flash.gr, αναφέρουν πως οι αρχές εντόπισαν αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του πατέρα για τη Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και ύστερα από μαραθώνια κατάθεση ο ίδιος αποκάλυψε ότι έστειλε τη μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία μαζί με τη σύντροφό του έχοντας σκοπό να ζήσει κι αυτός μαζί τους στη Γαλλία.

Σημειώνεται πως ύστερα από τη μαραθώνια κατάθεση ο πατέρας της προσήχθη μαζί με έξι φίλους του καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Μάλιστα, κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της είχε πει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αλλά και στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, πως άτομα από ΜΚΟ τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους δώσει για υιοθεσία το ανήλικο κορίτσι, τονίζοντας πως αυτός ουδέποτε σκέφτηκε να δώσει την κόρη του.