Αστυνομική επιχείρηση τώρα: Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν ως κύριο στόχο τον εντοπισμό ενός Πακιστανού, ο οποίος θεωρείται και ο δράστης της άγριας δολοφονίας μετά από σφοδρές συγκρούσεις συμμοριών στην Μενάνδρου αλλά και τυχόν συνεργούς του. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντα στο συμβάν, ενώ έχουν οπτικό υλικό στη διάθεσή τους που απεικονίζει τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, είναι σεσημασμένος και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο Αφγανός που δολοφονήθηκε επίσης είχε απασχολήσει τις Αρχές. Τόσο ο καταζητούμενος Πακιστανός όσο και το θύμα ασχολούνταν με τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατά τους ελέγχους είτε τους ζητάνε τα χαρτιά τους, είτε τους κάνουν σωματικό έλεγχο. Περισσότερες από είκοσι προσαγωγές έχουν γίνει έως τώρα.

Στην αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν συνολικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 40 άτομα. Το άτομο που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αφγανό, μετά την αποτρόπαια πράξη του έτρεξε και εξαφανίστηκε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του που δεν αποκλείεται να φέρει σύντομα αποτελέσματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια. Ο Αφγανός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στη συνέχεια κατέληξε. Το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και δεύτερος Αφγανός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου.

Βίντεο ντοκουμέντο από την περιοχή

https://cdn.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png

https://cdn.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png