Μποτιλιάρισμα τώρα: Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από το πρωί στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην σημερινή απεργία για το ασφαλιστικό. Αυτή την ώρα, χάος επικρατεί σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, αφού τα αυτοκίνητα μετακινούνται με δυσκολία σε δρόμους όπως η Πειραιώς στο ρεύμα προς Ομόνοια, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κατεχάκη, η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Φάρου, αλλά και η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς δρόμοι περιμετρικά της Ομόνοιας και του Συντάγματος είναι κλειστοί εξαιτίας των συγκεντρώσεων κατά του ασφαλιστικού.

Νωρίς το πρωί στον Κηφισό στην άνοδο προς Λαμία, από το ύψος του Ρέντη ως την Νέα Φιλαδέλφεια, τα αυτοκίνητα κινούνταν με αργούς ρυθμούς. Παρόμοιο ήταν και το σκηνικό στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, της Νέας Φιλαδέλφειας, μέχρι και το Περιστέρι.

Με κόκκινο οι δρόμοι που επικρατούσε μποτιλιάρισμα:

Δεν ισχύει ο δακτύλιος

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Αστυνομία δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις