Κώστας Βουτσάς: Στη θλίψη έχει βυθιστεί όλη η χώρα για το χαμό του μεγάλου ηθοποιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη ύστερα από νοσηλεία λίγων ημερών στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών την Πέμπτη, από τις 9:00 πμ μέχρι τις 19:30 το απόγευμα και το πρωί της Παρασκευής για λίγες ώρες μέχρι την κηδεία. Στις 11 το πρωί της ίδιας μέρας θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία. Αμέσως μετά, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Οι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Βουτσάτην Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.Tην είδηση ανάρτησε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, στο facebook. Η οικογένειά του ζήτησε μέσα από τα social media «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα- Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Η επίσημη ενημέρωση για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Κώστας Βουτσάς στις 7 Φεβρουαρίου παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Την τελευταία εβδομάδα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, έχοντας δίπλα του τη σύντροφο και τα παιδιά του.

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24» αναφέρει το ιατρικό δελτίο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις