Εξαφάνιση Αθήνα: Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση, καθώς εντοπίστηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο 4ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη έξω από το αυτοκίνητό της.

Η ΕΛ. ΑΣ είχε ζητήσει στις 03:00 τα ξημερώματα συνδρομή στις έρευνες για τον εντοπισμό μιας 48χρονης από την πυροσβεστική, με τους πυροσβέστες να την εντοπίζουν χωρίς αισθήσεις της στις 08:30. Στις έρευνες συμμετείχαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Προηγήθηκε ο εντοπισμός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στο 4 χλμ. της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης από πυροσβέστες που μετέβησαν στην περιοχή για άλλο συμβάν και τους προκάλεσε εντύπωση το σταθμευμένο όχημα. Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο ανήκε στη 48χρονη γυναίκα που αναζητούνταν.

Όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, η άτυχη γυναίκα έβαλε με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της, καθώς αυτοπυρπολήθηκε. Η 48χρονη γυναίκα έπασχε από ανίατη αρρώστια και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ άφησε σημείωμα στην οικογένειά της, από την οποία ζητάει συγγνώμη για αυτήν της την επιλογή.