Δίκη Τοπαλούδη: Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος υποστήριξε πως η φοιτήτρια συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του, με τη συναίνεσή της.«Τότε γιατί τη μαχαίρωσες στο λαιμό και πήγες να την πνίξεις; Κάθαρμα, αλήτη…», φώναξε ο πατέρας στονεαρό, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον οδηγούσαν έξω από τη δικαστική αίθουσα.

«Θέλω να μπω 10 μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο (πατέρα )», είπε ο κατηγορούμενος και συμπλήρωσε: «Δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία».

Δίπλα του στο εδώλιο, σε κλοιό αστυνομικών, βρισκόταν ο 23χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του, ο οποίος εξακολουθούσε να παραληρεί, λέγοντας ότι είναι αθώος. «Δεν την σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα. Έπεσα να τη σώσω», μονολογούσε. Ο νεαρός, ο οποίος κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας απουσίαζε, εκπροσωπήθηκε από νέους συνηγόρους, τους οποίους διόρισε το δικαστήριο.

Νωρίτερα, ο άνδρας είχε επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα. Πριν ακόμα ανέβουν στην Έδρα οι δικαστές, οι ένορκοι και ο εισαγγελέας, ο 23χρονος άρχιζε να λέει:«Κυρία πρόεδρε, είμαι αθώος, ο δικηγόρος μου δεν με εκπροσωπεί, δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής της Ελένης. Μόνος μου θα εκπροσωπήσω των εαυτό μου. Όλα τα έκανε ο άλλος. Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής, το ξέρουν όλοι».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στην εισαγγελέα που ακόμα δεν είχε ανέβει στην έδρα, είπε: «Κυρία εισαγγελέα, θέλω αποδείξεις, θέλουν με σταυρώσουν σαν τον παππού μου, εγώ την Ελένη, την βοήθησα, έκλαψα για την πάρτη της». Στη συνέχεια, στράφηκε προς τονσυγκατηγορούμενότου, αλβανικής καταγωγής, φωνάζοντας «θα σου σπάσω τα κόκκαλα δολοφόνε». Εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί χωρίζοντας τους δύο κατηγορούμενουςκι αλλάζοντας θέση στον 21χρονο.

(διαβάστε εδώ)


Η κατάθεση της φίλης της Ελένης

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεση της η επιστήθια φίλη της άτυχης Ελένης και αποδέκτης του τελευταίου μηνύματος που έστειλε το μοιραίο βράδυ, ενώ -όπως εκτιμάται- βρισκόταν στο εξοχικό του κατηγορούμενου. «Τώρα πιστεύω ότι το μήνυμα ήταν ύποπτο. Αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο. Σκέφτομαι τώρα ότι μπορεί να μην μπορούσε, ήθελε να στείλει κάτι γρήγορο…», είπε, υπογραμμίζοντας πως το μήνυμα με το οποίο της ζητούσε να της τηλεφωνήσει, το είδε την επομένη το πρωί.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις