Μόδα 2020 Άνοιξη: Ούτε χρειάζεται ούτε μπορούμε να ανανεώνουμε κάθε σεζόν την γκαρνταρόμπα μας. Πολύ απλά, επιλέγουμε κάθε φορά, μερικές από τις νέες τάσεις και τις εντάσσουμε στα ρούχα μας. Βεβαίως μερικές φορές οι τάσεις έχουν υψηλές απαιτήσεις, όπως τα σορτς που επανέρχονται δυναμικά αυτή τη σεζόν. Εδώ χρειάζεται προσοχή, όλες έχουμε δικαίωμα να φορέσουμε ό,τι θέλουμε αλλά δεν συνεπάγεται ότι το αποτέλεσμα ταιριάζει σε όλες.
Ας δούμε τρία tipπoυθα ανανεώσουντο στιλ μας, ακολουθώνταςτις τάσεις που κυριάρχησαν στις διεθνείς πασαρέλες. Από την εποχή της ντίσκο, στοδροσερό βελονάκι καιτην επιστροφή των καυτών σορτς.

Disco Collar: Ποιος είπε ότιη ντίσκο δεν είναι νεκρή;Το μακρύ κολάρο που έκανε θραύση την εποχή της ακμής τουStudio 54 έκανε τηνέκπληξη εφέτος.Oι «DiscoΓιακάδες» λοιπόν επανέρχονται. Τουςείδαμε σε άπειρες πασαρέλες καιέφτασαντελικά στην αγορά. Με διάφορα πριντ, ποικίλα υφάσματα σε μακρύ σχηματισμό φοριούνταιπάνω από τασακάκι γυρίζοντάς μαςκάποιες δεκαετίες πίσω.Εκσυγχρονισμένοι σε παλτά, σακάκια και σε έντοναχρώματα για να τουςκάνουννα ξεχωρίζουν. Διότι ένασούπερ ντίσκο κολάρο, πρέπει να ξεχωρίζει!

Crochet Dress:Η τέχνητων γιαγιάδων μας επιστρέφειαλλά τα πλεκτά φορέματα καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που ξέραμε.Είναι η νέα,δροσερήανοιξιάτικη τάση. Εξαιρετικά θηλυκά φορέματα, gypsy midi,ακόμα και σεκοστούμια,είναι ιδανικάγιααπογευματινές και βραδινές εμφανίσει, που θα σας κάνουν νααισθάνεστεμοντέρνες.Με μια ιδιαίτερη αφή, που μοιάζει σανχειροποίητο βελονάκι, καθώς η βιομηχανία της μόδας αναζητά τρόπους για να γίνει πιο βιώσιμη.Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το στιλ, σε αυτή τηχειροποίητη τεχνικήπου αγκαλιάζει κομψά και αεράτα το σώμα. Τελικά η μόδα βρίσκει πάντα τρόπους ναπερνάαπό γενιά σε γενιά και να μετατρέπει ένα ρούχοσεπολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο, που διαρκεί για πάντα.

Hot Pants:Ποιος φοράει hot pants;.Τα καυτά παντελόνια έκαναν μια θριαμβευτική επιστροφή στην πασαρέλατης άνοιξης του 2020. Από τα μικρά πλεκτά σορτς του οίκουHermès και τουFerragamo ως τατζιν cutoffsτου οίκου Rag & Bone. Για εσάς που θέλετε κάπως να σας διευκολύνουν να τα φορέσετεη Chanel τα συνδύασεμε μαύρα καλσόν. Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι είστε ελεύθερες να τα φορέσετε αν το επιθυμείτε, αλλά πριν βγείτε έξω από το σπίτι κοιταχτείτε στον καθρέφτη για να σιγουρευτείτε ότι το αποτέλεσμα είναι αισθητικά ωραίο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις