Τα κορίτσια από το Παρίσι ξέρουν πολύ καλά πως δενχρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να είναι classy. Η κομψότητα είναι κομμάτι του εαυτού τους, γι’ αυτό και αποτελούν τα κατάλληλα πρότυπα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Γιατί κάθε γαλλίδα που σέβεται τον εαυτότης φροντίζεικαι περιποιείται σωστά ταμαλλιά της!

Να τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε τον αέρα τους!

Αποφύγετε τις βαφές

Οι Γαλλίδες είναι fun του απόλυτα φυσικού στυλ και αποφεύγουν να βάφουν τα μαλλιά τους σε χρώματα που είναι μακριά από το φυσικό τους και επιβαρύνουντο μαλλί τους με ισχυρά προϊόντα και τεχνικές. Τα French girls λένε «ναι» στο φυσικό τους χρώμα και σε συνδυασμό με συχνό κούρεμα και μία σταθερή hair routine, διατηρούν την υγεία των μαλλιών τους.

Περιορίστετο πιστολάκι

Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά μετά από το λούσιμο, για να αποφύγετε την extra ταλαιπωρία και την επιβάρυνσή τους. Οι περισσότερες γαλλίδεςπροτιμούν φυσικές μεθόδους για να στεγνώνουν τα μαλλιά τους. Ο φρέσκος αέρας θα σας βοηθήσει το καλοκαίρι, ενώ τον χειμώνα σύμμαχος είναι η πετσέτα σας.

Μη λούζεστε κάθε μέρα

Σταματήστε να λούζεστε κάθε μέρα. Άλλωστε, ως γνωστόν τα μαλλιά τη δεύτερη ημέρα είναι καλύτερα.Τα μαλλιά σας αποκτούν το απαραίτητο «βάρος» την επομένη και σταθεροποιούνται πολύ πιο εύκολα, όποιο χτένισμα και αν επιλέξετε.

Μην επενδύετεσε αξεσουάρμαλλιών

Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μαλλιών αλλά σίγουρα θα έχετε παρατηρήσειότι οι Γαλλίδες δεν είναι fan τους. Είναι λάτρεις του μινιμαλισμού. Προτιμούν τα ελεύθερα, φυσικά μαλλιά και τα απλά χτενίσματα, χωρίς πολλές υπερβολές.

Επιλέξτε το βραδινό λούσιμο

Προτιμήστε το λούσιμο το βράδυ. Ιδανικά, κοιμηθείτε με νωπά μαλλιά και το πρωί που θα ξυπνήσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν φόρμα στη διάρκεια της νύχτας και θα είναι έτοιμα για να κάνετε όποιο styling επιθυμείτε το επόμενο πρωί.

Η υγρασία βοηθάει στο styling

Δεν χρειάζεται να παραπονιέστε για την υγρασία. Ταμαλλιά μεταμορφώνονται με το θαλασσινό νερό, τηνυγρασία και τη ζέστη και παίρνουν ωραίοσχήμα, ενώ το χρώμα ανοίγει και γίνεται πιο φωτεινό. Τα σέξι beach waves έχουν την τιμητική τους!

Και ποτέ μην ξεχνάτε το άρωμά σας!

Τα αρωματισμένα μαλλιά είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό τους. Ψεκάζουν μικρή ποσότητα πίσω από τα αυτιά, στον λαιμόκαι στα μαλλιά τους, ώστε το πέρασμά τους να μένει αξέχαστο.

french-girl.jpeg

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις