Διακόσμηση Σπιτιού: Η μπροστινή βεράντα του σπιτιού μας δεν είναι μόνο το «πρόσωπο» που βλέπουν οι απέναντι. Αλλά ένα ιδανικός χώρος που μπορεί να ομορφύνει τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας ημέρες, τώρα που η πανδημία μας περιορίζει κατ΄οίκον. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να αναβαθμίσετε, να βελτιώσετε και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μέρος για εσάς και τους φίλους σας. Μια ευχάριστη απασχόληση τώρα που έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας.

ΥπαίθριεςΚουρτίνες.Σκεφτήκατε ποτέ να στερηθείτε τις τέντες σας γιακάτι πιο φαντασμαγορικό;Να μην χρειάζεται να τις ανεβάζετε και να τις κατεβάζετε; Μήπως ήρθε η ώρα ούτως ή άλλως οι παλιές τέντες που έχουν ταλαιπωρηθεί με τα χρόνια να τις αλλάξετε με μία λύση εξαιρετικά πιο οικονομική; Αν ναι, ήρθε η ώρα να βάλετε στη βεράντα εξωτερικές κουρτίνες, φτιαγμένες από καραβόπανο, ένα ύφασμα που κυκλοφορεί σε πολλά όμορφα σχέδια: Έτσι και προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή και τον χώρο από τον ήλιο. Και το σημαντικότερο είναι σαν να δημιουργείτε ένα χώρο στη μαγευτική Ριζιέρα ή στο μυθικό Μαρόκο.

Γλάστρες σε μοντέρνα σχήματα.Οι γλάστρες είναιmustκαι πρέπει να τις πάρετε στα σοβαρά αν θέλετε να φρεσκάρετε και να αναδείξετε τη βεράντα σας. Μεταφυτεύστε τα αγαπημένα σας υγιή φυτά σε ωραίες μεγάλες καινούργιες γλάστρες. Ξεφορτωθείτε αυτές που έχουν φθαρεί με τον καιρό και μην κρατήσετε καχεκτικά φυτά. Τα γεωμετρικά σχήματα γλάστρας, σε μονοχρωματικές αποχρώσεις αποτελούν ένα ισχυρό εστιακό σημείο στη βεράντα.

Ποπ χρώματα παντού. Το ουδέτερο δάπεδο από πλάκες αλλά και η επιδαπέδια επένδυση ξύλου, επιτρέπει την αναζήτηση του χρώματος! Σκεφτείτε φωτεινά χρωματιστά μαξιλάρια και πλούσια άνθη φυτών.

Κρεμαστά καθίσματα.Τι πιοβολικό και πιο θεαματικό από μια κρεμαστή ψάθινη πολυθρόνα! Προσθέστε της κι ένα ωραίο μαξιλάρι και χαρείτε τη!Ιδανική για να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή να ταξιδέψετε με όνειρά σας, πίνοντας ένα δροσερό ποτό.

Φανάρια με κεριά.Τα φανάρια κεριών είναι όμορφα, διακριτικά αλλά και λειτουργικά. Τοποθετήστε διάφορα φανάρια που έχουν χαρακτήρα όταν έχει δύσει πια ο ήλιος και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Κρεμαστοί Κήποι.Ένας ωραίος τρόπος για να δημιουργήσετε σε ένα σημείο σκιά, αλλά και για να μην βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει, χωρίς όμως να σας κρύβεται το φως, είναι οι κρεμαστοί κήποι από γλάστρες. Τακτοποιημένες, μικρές φροντισμένες γλάστρες, με ομοιόμορφα μικρά φυτά. Θα εντυπωσιάσουν.

Βάλτε κόκκινο.Το κόκκινο σε μία μπροστινή βεράντα απαιτεί προσοχή! Είναι ωραίο, μοντέρνο, αλλά φροντίστε να «μαλακώσετε το αποτέλεσμα» τοποθετώντας ψάθινα έπιπλα, ευάερες κουρτίνες και άλλους ενδιαφέροντες χρωματικούς τόνους.

Βεράντα και ιδιωτικότητα.Οι γείτονες από δεξιά ή αριστερά του μπαλκονιού σας είναι λίγο αδιάκριτοι; Αν ναι, τότε αυτή ηιδέαθα προστατεύσειτην ιδιωτική σας ζωήχωρίς να ασχημαίνει την εικόνα σας. Σας προτείνουμε έναν απολύτως φυσικό, οπτικό φράχτη με γλάστρες και αναρριχόμενα φυτά, που αυτή την εποχή μεγαλώνουν μάλιστα με ταχύτητα. Συμβουλευτείτε το φυτώριο απ΄ όπου προμηθεύεστε φυτά, να σας δώσουν τα καλύτερα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις