Υπάρχουν λοιπόν πολλές και χρήσιμες εφαρμογέςπου μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας με στόχο να σας ηρεμήσουν και να σας προσφέρουνευεξία και χαλάρωση, τόσοαπαραίτητεςγια να διατηρήσετε την καλή σας ψυχολογία. Ανακαλύψτε τιεπίδραση μπορείνα έχουν στον εσωτερικό κόσμο σας!

Headspace

Το Headspace είναι από τις πρώτες σε επιλογή εφαρμογές διαλογισμού και ευεξίας. Το πρόγραμμα που προσφέρει διαρκεί μόλις 10 λεπτά την ημέρα και βοηθάει στο να επαναφέρετε και να χαλαρώσετε τον εγκέφαλό σας με τη βοήθεια στοχευμένων meditation ασκήσεων. Μάλιστα, fans του συγκεκριμένου app είναι οι Jessica Alba και η ειδική του wellness Gwyneth Paltrow.

FitMind

Η άσκηση του μυαλού σας είναι εξίσου σημαντική με τη γυμναστική του σώματός σας. Άλλωστε το σύνθημά του είναι«CrossFit για το μυαλό». Το πρόγραμμα ξεκινά με μια 30ήμερη πρόκληση που σας μαθαίνει να ελέγχετε το μυαλό σας και να διαλογίζεστε, ενώ παράλληλα αναλύει με γραφήματα την εγκεφαλική σας λειτουργία, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Εάν είστε από αυτούς που δυσκολεύονται με αυτές τις τεχνικές και χρειάζεται να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εφαρμογή.

Unplug

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 700 βίντεο mindfulness και διαλογισμού, που κυμαίνονται από γρήγορα προγράμματα μεταξύ 10-15 λεπτών έως πλήρεις ωριαίες προτάσεις που πρόκειται να σας χαλαρώσουν. Είναι εξαιρετικά φιλικό προς τους χρήστες, που σημαίνει ότι μπορείτε να ταξινομήσετε τη συλλογή του περιεχομένου του με όρους που γνωρίζετε ή ακόμη και τις προσωπικές σας ανάγκες -όπως τον ύπνο, την χαλάρωση ή την αφύπνιση. Επιπλέον, παρακολουθεί την πρόοδό σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο και αν έχετε βελτιωθεί στην άσκηση του διαλογισμού.

Simple Habit

Εάν νιώθετε ότι είστε στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης,αυτή η εφαρμογή θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη με προγράμματα διαλογισμού και προσεγμένες ασκήσεις για να διαλέξετε, με την πιο δημοφιλή playlist να είναι αυτή του Burnout. Η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εύστοχες πρακτικές για να μάθετε να παραμένετε ήρεμοι όταν έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, ανακουφίζοντας το πρωινό άγχος, αλλά και το έντονο επαγγελματικό στρες.

10% Happier

Εάν σκέφτεστε να αρχίσετε τον διαλογισμό το 10% Happier είναι η τέλεια εφαρμογήγια εσάς. Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα και παρουσιαστή του talk show Nightline, Dan Harris, και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με εμπειρογνώμονες meditation και επιστημονικές εξηγήσεις της συγκεκριμένης πρακτικής. Θα μάθετε πολλά!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις