Με το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι»και #kanoumeparty, οι 51 DJs, θέλουν να τονώσουν τη διάθεση των συμπολιτών τους και για αυτόδιοργανώνουν αυτό το διαφορετικό πάρτι σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης αλλά και σε όλο το νομό, από τον Κορινό, τους Νέους Πόρους και τη Βροντού έως το Λιτόχωρο.

Παίρνοντας έμπνευση από τους Ιταλούς συναδέλφους τους, DJs από όλη την Πιερίαετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.«Την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα, οι DJs της πόλης μένουμε στο σπίτι, βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, παίζουμε δηλαδή μουσική για τους γείτονές μας», είπεστο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοργανωτής του balcony party Βασίλης Κοντοκώστας, εξηγώντας πως αυτό που τον ενέπνευσε ήταν οι εικόνες των Ιταλών συναδέλφων του που ξεσηκώναν τον κόσμο, παίζοντας μουσική από το μπαλκόνι τους.

Επί 40 λεπτά λοιπόν και οι 51 θα παίζουν το ίδιο σετ τραγουδιών και στη συνέχεια, η μουσική θα ακολουθήσει τις διαθέσεις και τις «παραγγελιές»του κοινού. Όσοι, μάλιστα, δεν έχουν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs αυτούς, μπορούν να συντονιστούν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που θα μεταδίδουν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.Σύμφωνα με τον κ. Κοντοκώστα, θα υπάρξει ένας χάρτης με κουκίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις γειτονιές, όπου κάποιος από τους DJ θα παίξει μουσική από το μπαλκόνι του, μια πρωτοβουλία που φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων περιοχών της χώρας, όπως η Ρόδος.

Το ραντεβού έχει δοθεί για το Σάββατο 21 Μαρτίουκαι ώρα 18.30 γιατί η ομάδα σέβεταικαι τις ώρες κοινής ησυχίας!