Κορονοϊός – Ενημερωτικό Δελτίο iSYRIZA: Οι επιπτώσεις του κορoνοϊού, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, γίνονται πιο ορατές όσο περνάει ο χρόνος. Το δημόσιο σύστημα υγείας δέχεται μεγάλο βάρος, ενώ η οικονομία κλονίζεται. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης των δύο πυλώνων. Επαρκούν όμως τα εξαγγελθέντα μέτρα; Το κοινωνικό κράτος στηρίζεται με τα μέτρα της κυβέρνησης; Μπορεί να στηριχθεί και να διατηρηθούν οι δομές του εν μέσω μιας τέτοιας υγειονομικής κρίσης; Οι πολίτες πώς θα μπορέσουν να διατηρήσουν την ψυχική τους υγεία και ηρεμία, εν μέσω του κυκεώνα των καθημερινών ρεπορτάζ για την εξάπλωση του κορoνοϊού, καθώς και της παραμονής τους στο σπίτι τους;

Η πλατφόρμα του iSYRIZA, συνεχίζοντας να παρέχει στα μέλη της έγκυρη ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα που τους απασχολούν, ανοίγει το έκτο iAsk&Watch. Η πρώην υπουργός και αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοινωνική Πρόνοια, Θεανώ Φωτίου και ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Πλουμπίδης, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του iSYRIZA όσον αφορά τα μέτρα κοινωνικής πρόνοιας που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση, καθώς και για θέματα ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας.

Τα μέλη της πλατφόρμας θα μπορούν θέσουν τις ερωτήσεις τους σήμερα 21/03 από τις 9:00 έως τις 15.00 στο www.isyriza.gr. Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στις διαδικασίες του iAsk&Watch θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει πρωτύτερα την σύντομη εγγραφή στην πλατφόρμα.

Νίκος Παππάς: Ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορονοϊό – Να δοθούν εγγυήσεις για τις θέσεις εργασίας» [vid]

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις