ΙερείςΚορονοϊός: Δεν έχουν το θεό τους! Καταπατούν τις απαγορεύσεις, δεν σπάνε την αλυσίδα αναμετάδοσης του ιού. Σήμερα το πρωί της Κυριακής 22ας Μαρτίου, στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη μαζεύτηκαν κανονικά παρά την απαγόρευση να μην λειτουργούν οι ναοί. Μεγάλη η ευθύνη του κυρίου Τσιόδραο οποίος τη μία ημέρα μας εμφανίζεται συγκινημένος να μιλά για τους ανθρώπους που χάνονται από την πανεπιδημία και αμέσως την επομένη δίνει το κακό παράδειγμα ψέλνοντας σε ναό αντί να τηρήσει την 11ηεντολή «Μένουμε Σπίτι».

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει τοilioupolinews.gr, o ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του βουνού, στο οποίο είχε απαγορευθεί χθες η πρόσβαση. Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και τηλεοπτικά συνεργεία, με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά "ταμπουρωθεί" στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.

Την ίδια ώρα ο Σωτήρης Τσιόδρας έψελνε σε άλλο ναό. Διαβάστε αναλυτικά

Αυτή η διαδικασία υποτιμά τον άνθρωπο και όσους παλεύουν στην πρώτη γραμμή έως την τελευταία! Τοπρωί εκκλησίαμε ψάλτη τον κ Τσιόδρα, στο τέλος της μετά στις παραλίεςγια χαλαρό άραγμα και βραδάκι δίνουμε δύναμη στο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ με παλαμάκια στο μπαλκόνι…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις