Λαϊκές αγορές: Νέα μέτρα εφαρμόζονται από σήμερα στις λαϊκές της χώρας. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα οι πάγκοι θα πρέπει να έχουν απόσταση πέντε μέτρα. Την ίδια ώρα μειώνονται κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοίγια την καταπολέμηση της εξάπλωσης τουκορονοϊού. Σημειώνεται πως η πρώτη μέρα της καθολικής απαγόρευσης βρίσκει τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών με ελάχιστους πάγκους και χαμηλή καταναλωτική κίνηση.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να περιοριστεί ο κορονοϊός, οι παραγωγοί θα είναι πλέον οι μισοί στις λαϊκές αγορές και θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα. Παράλληλα, από σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου έως 25 Απριλίου 2020‬, αναστέλλεται προσωρινά η δραστηριότητα στις λαϊκές αγορές όσων κλάδων απαιτείται μετακίνηση από Περιφέρεια σε Περιφέρεια σε όλη την Επικράτεια.

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ

Αλλαγές στα ωράρια των καταστημάτων επεξεργάζεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα σούπερ μάρκετ να μην είναι ανοιχτά τις επόμενες Κυριακές. «Σέβομαι απολύτως τον κόπο των υπαλλήλων των σούπερ μάρκετ. Δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον κόσμο χωρίς λόγο», τόνισε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις