Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Μετά τις online επισκέψεις στα μεγάλα μουσεία του κόσμου οι μεγάλοι οίκοι μόδας αποφάσισαν να προσφέρουν online περιηγήσεις, με όμορφες εικόνες που θα ψυχαγωγήσουν όλους όσους μένουν σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. .Το ιταλικό label είδε την ανάγκη όσων μένουν σπίτι να ξεφύγουν και να δουν κάτι διαφορετικό και μόλις λάνσαρε ένα εικονικό πρόγραμμα το Bottega Veneta Residency, που περιλαμβάνει δημιουργικούς ανθρώπους από διάφορα πεδία, προκειμένου να προσφέρει μία μίνι διέξοδο από την καθημερινότητα που κατακλύζεται με ειδήσεις σχετικά με τον COVID-19.

Κάθε εβδομάδα, ο οίκος θα έχει και έναν νέο «καλεσμένο», ο οποίος θα παρουσιάζει τα αγαπημένα έργα του από καλλιτέχνες, συγγραφείς και σκηνοθέτες. Επίσης η περιήγηση θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, μαγείρεμα και συνταγές από ανερχόμενους σεφ καθώς και μια ταινία για το βράδυ της Κυριακής σε συνεργασία με κάποιο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο πρώτος φιλοξενούμενος θα είναι ο ίδιος ο Daniel Lee, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου. “Η δημιουργικότητα και η δύναμη βρίσκονται στην καρδιά της Bottega Veneta”, ανέφερε σε δήλωσή του. «Σε αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη εποχή, αισθανόμαστε την ευθύνη να γιορτάσουμε αυτές τις αξίες και να δώσουμε μια αίσθηση χαράς και ελπίδας στην κοινότητά μας και πέραν αυτής».

Μπορείτενα παρακολουθήσετε ολόκληρη την εβδομαδιαία διαδρομή μέσω του Instagram, του Youtube, του Spotify, της Apple Music και σε ένα μοναδικό mini-site στη διεύθυνση www.bottegaveneta.com.