Κορονοϊός Χανιά: Μπορεί να… φαντάζει απίθανο, ωστόσο μια μητέρα προέβη σε μια αψυχολόγητη κίνηση. Η συγκεκριμένη κυρία ψάχνοντας να βρεi… παραθυράκι γιανα αποφύγει τις επιπτώσεις του Νόμου, έβαλε το παιδί της στο πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν το γεγονός πωςο αριθμός των επιβατών στο αυτοκίνητό της υπερέβαινε κατά ένα άτομο το επιτρεπτό, και έτσι έβαλε την 6χρονη κόρη της στο πίσω μέρος του αμαξιού της.

Η συγκεκριμένη πράξηέγινε αντιληπτή από μάρτυρα, ο οποίος έκανεσχετική καταγγελία στην αστυνομία. Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν το αυτοκίνητο της γυναίκας την οποία και συνέλαβαν. Κατά τη στιγμή της σύλληψής της η 53χρονη είχε στο αυτοκίνητό της εκτός από τη φίλη της, τον 10χρονο γιο της αλλά και την 6χρονη κόρη της στο πορτμπαγκάζ. Σε βάρος της σχηματίστηκε ήδη δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του για συγκεκριμένο λόγο θα πρέπει να στέλνει μήνυμα στον αριθμό 13030 ,όπου θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό της μετακίνησή τους.