ΒΙΟΜΕ: Εν μέσω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν μάλιστα, ότι η ΔΕΗ προχώρησε στη διακοπή επιστρατεύοντας δύο κλούβες των ΜΑΤ.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι όλα αυτά συνέβησαν, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Μάλιστα, σημειώνουν ότι παράγουν προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι βασικά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων:

«Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.»