Πανελλήνιες ύλη 2020: Τη χρυσή φόρμουλα εξετάζει το υπουργείο Παιδείας, ώστε οι Πανελλήνιες εξετάσεις να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο νωρίς και χωρίς σημαντικά προβλήματα. Τα σχολεία παραμένουν κλειστά και πλέον ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει το υπουργείο είναι οι μαθητές να εξεταστούν στην ύλη που έχουν διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Μάλιστα, η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ύλη θα διαμορφωθεί μετά από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής καθώς το υπουργείο Παιδείας μέσω της τακτικής ενημέρωσης των σχολείων έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει το εύρος της ύλης που έχει διδαχθεί σε κάθε σχολείο ανά μάθημα.

Κεραμέως: Υπάρχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα μας

Καλεσμένη στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως είπε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει ανακοίνωση της ύλης για τις Πανελλήνιες: «Υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς ή της μείωσης των διδακτικών ωρών. Έχουμε πολλά όπλα στη φαρέτρά μας για να καλύψουμε το χαμένο χρόνο», ενώ υπενθύμισε ότι η σχολική χρονιά για τις τάξεις εκτός Γ’ Λυκείου ολοκληρώνεται το Μάιο, άρα ενδεχομένως να «μπούμε στον Ιούνιο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις