Επεισόδια στην Αγία Παρασκευή: Επεισόδια ξέσπασαν μετά τις 23.30 το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, όπου βρισκόταν ομάδα νεαρών που έκανε υπαίθριο πάρτυ με ποτά.

Ακολούθησαν επεισόδια επί της οδού Ασημακοπούλου με τους νεαρούς να πετάνε πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών και την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών , προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων και κάδους απορριμάτων ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ένταση εκτονώθηκε.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην οποία υπήρξε συγκέντρωση εκατοντάδων ατόμων στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη. Το βράδυ της Δευτέρας είχε σημειωθεί παρόμοια συγκέντρωση ατόμων, όπως είχε καταγγείλει ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάνει λόγο για προσκλήσεις που «μοιράστηκαν» με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελουν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορoνοϊού».

Προαναγγέλλει, δε, ότι θα θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία.

Τα ίδια συμβαίνουν και στην Κηφισιά όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος μετά τα 116 κρούσματα στον Δήμο του (ρεκόρ πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης) προέβη σε «διάγγελμα»