Δίκη Τοπαλούδη πατέρας: Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε και βιάστηκε ύστερα από βασανιστήρια στη Ρόδο από έναν 22χρονο και έναν 21χρονο. Την Τετάρτη η αγόρευση της Αριστοτελείας Δόγκα, της εισαγγελέως της έδρας, συγκλόνισε. Ο χαροκαμένος πατέρας άκουγε με λυγμούς την αγόρευση, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΙ.

«Την περισσότερη ώρα της αγόρευσής της έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο», είπε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης. «Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της Ελένης και εξήγησε ότι η ιδέα να της προσφέρουν λουλούδια ήταν της συζύγου του.

Κατά τη συνέντευξή στο Open την Τετάρτη λίγη ώρα μετά την αγόρευση της εισαγγελέως Δόγκα:

Ο κ. Τοπαλούδης, πρόσθεσε ότι «δυστυχώς τα άτομα μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά δεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου». Όπως είπε περιμένει να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές που υπάρχουν στον ποινικό κώδικα, ωστόσο δεν υπάρχει ποινή που πρέπει για τέτοια στυγερά, ειδεχθή εγκλήματα.

«Την Ελένη μας, την βασάνισαν την βίασαν και την δολοφόνησαν έτσι που την δολοφόνησαν», τόνισε και πρόσθεσε ότι για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια. «Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις