Δίκη Τοπαλούδη: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποχώρησε οργισμένη από τη δικαστική αίθουσα όταν άκουσε τον συνήγορο του 23χρονου Ροδίτη κατηγορούμενου για τη δολοφονία και το βιασμό της φοιτήτριας, να λέει «μακάρι η Ελένη να βρισκόταν στη ζωή». Η γυναίκα άρχισε να κλαίει και να λέει πως το παιδί της «δεν γυρνάει πίσω». «Ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου», φώναξε. Μάλιστα, καταχειροκροτήθηκε από πολλούς που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.

Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο. Έξω από τη δικαστική αίθουσα πολλοί συγκεντρωμένοι, με πανό και αφίσες φωνάζουν συνθήματα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δύο κατηγορουμένων.

Τα ελαφρυντικά που ζητούν οι κατηγορούμενοι

Για τον 23χρονο Ροδίτη: ακαταλόγιστο ή επικουρικώς μειωμένο καταλογισμό, μετεφηβικής ηλικίας, ειλικρινούς μεταμέλειας και καλής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της δίκης.

Για τον 21χρονο Αλβανό: ακαταλόγιστο μετεφηβικής ηλικίας, πρότερου σύννομου βίου, καλής συμπεριφοράς κατά την πράξη και ότι βρισκόταν σε σχέση εξάρτησης με τον 23χρονο.

Διαβάστε: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις