Λάρισα: Σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας και ειδικότερα για έναν άντρα μεσήλικα και δύο γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως θα μεταφερθούν στην Αρωγή Λάρισας, όπως και άλλα πέντε άτομα από το σύνολο των 35 θετικών δειγμάτων στον κορονοϊό. Όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε λεωφορείο στην περιοχή του οικισμού Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, με το οποίο θα γίνονταν η μεταφορά των πολιτών στην δομή που έχει δημιουργηθεί στην “Αρωγή”.

Τελικά, στο σημείο επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού. Με επέμβασή της η αστυνομία επέβαλε την τάξη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των κρουσμάτων κορωνοϊού στην “Αρωγή”. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κάποιοι έβαλαν φωτιές και έκαψαν λάστιχα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γεμίσει με πυκνούς μαύρους καπνούς, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης μερίδα των Ρομά επιτέθηκαν και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. Αμφότεροι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια συμμετείχαν σε σύσκεψη την οποία διέκοψαν άμεσα για να κατευθυνθούν προς το σημείο, στο οποίο όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν διότι δέχτηκαν την επίθεση και αποχώρησαν.

Αναίτια επίθεση δέχθηκε και ο δημοσιογράφος του larissanet.gr και της έντυπης larissanet, Πάνος Γαρουφαλιάς.