Στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα η 34χρονη Ιωάννα, θα βρεθούν σήμερα αστυνομικοί της ασφάλειας για να της πάρουν κατάθεση.
Η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια μαυροφορεμένη γυναίκα στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, επί της οδού Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

«Η γυναίκα αυτή, συνδέεται με τον εργασιακό της χώρο, γνωρίζει πρόσωπα μέσα από αυτόν», υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας. Μάλιστα την έχει συμβουλεύσει να μιλήσει στην αστυνομία και να αποκαλύψει ακόμα και ασήμαντες ίσως για εκείνη σκέψεις, που πιθανότατα να αποτελέσουν το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου.

«Δεν έχω διαμάχη με κανέναν. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή. Φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και ενδεχομένως να φορούσε και σκουφί», ήταν οι πρώτες κουβέντες της 34χρονης. Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι πρόκειται για ερωτική αντιζηλία, ενώ και η ίδια η 34χρονη δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αυτό το σενάριο δεν ισχύει.

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Η 34χρονη Ιωάννα, έστειλε μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα . Σύμφωνα με το STAR η κοπέλα κατακλύζεται από την πρώτη στιγμή από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», δήλωσε η 34χρονη.

Η μάχη των γιατρών

«Πραγματικά, είναι παντού καμένη. Έχει πολλά εγκαύματα στο χέρι της και στο σώμα της. Είναι σε σοκ ακόμη και η ίδια και η οικογένειά της», δήλωσε στο OPEN TV ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.  Ο ίδιος τόνισε ότι οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να γλιτώσουν την όρασή της από το ένα της μάτι.

Στο ερώτημα πού βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστριας, υπογράμμισε ότι οι έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη. «Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες διπλανών κτιρίων».  Δεν απέκλεισε την επίθεση να μην την έκανε μόνο ένα άτομο αλλά να είχε δηλαδή και συνεργό, αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που η Αστυνομία ερευνά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις