Μία σύντομη συνομιλία είχε η 34χρονη Ιωάννα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεσή της. Υπενθυμίζεται, πως η 34χρονη δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, από μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μάσκα, στην είσοδο του κτηρίου όπου βρίσκεται η εταιρεία στην οποία εργάζεται. Οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί στο προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, ωστόσο η ίδια έστρεψε τις έρευνες στο επαγγελματικό της χώρο, καθώς όπως είπες η μαυροφορεμένη φαινόταν να γνώριζε αρκετά καλά το κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί έλαβαν εκ νέου κατάθεση από ένα σημαίνον στέλεχος της εταιρείας, στην οποία εργάζεται το θύμα. Μάλιστα, προχώρησαν και σε έρευνα στο αυτοκίνητό του. Ακολούθως, εξέτασαν διεξοδικά και γυναίκα που σχετίζεται με το εν λόγω πρόσωπο, η οποία ωστόσο δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Σημειώνεται πως και οι δύο, είχαν ισχυρότατο άλλοθι για την ημέρα και ώρα της επίθεσης.

Δυστυχώς η 34χρονη δεν έχει καταφέρει να περιγράψει την γυναίκα που της επιτέθηκε, κάνοντας λόγο για μια γυναίκα με μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα, η οποία δεν ήταν ξανθιά και ίσως ήταν ψηλή.

Την ίδια ώρα η αστυνομία φαίνεται να ερευνά δύο βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο βίντεο δείχνει μια γυναίκα με σκούρα ρούχα να περπατά ψύχραιμη στο ίδιο πεζοδρόμιο που βρίσκεται το κτήριο, όπου δέχτηκε η 34χρονη την επίθεση, και μάλιστα μόλις ενάμιση με δυο μέτρα από το σημείο και κυρίως μόλις ενάμιση λεπτό μετά το σοβαρό περιστατικό με το καυστικό υγρό.

Το δεύτερο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και ίσως είναι και το πιο σημαντικό, δείχνει την ίδια γυναίκα με τα σκούρα ρούχα και την χειρουργική μάσκα, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί άλλο άτομο, ίσως γυναίκα και να απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα βίντεο έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να «καθαριστούν», σε μια προσπάθεια να φανεί ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, ώστε στο επόμενο στάδιο να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις