Την ώρα που η νεαρή Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαθιά εγκαύματα στο Θριάσιο, από την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, κάποιοι έχουν βρει πεδίο δόξης λαμπρό για να ξεδιπλώσουν τον μισογυνισμό τους, αλλά και τον αποτυχημένο «Ηρακλή Πουαρό» που κρύβουν μέσα τους. Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή αρκετοί ήταν αυτοί που επιδόθηκαν στο λεγόμενο victim blaming, γιατί η 34χρονη Ιωάννα έτυχε να είναι όμορφη, νέα και οικονομικά ανεξάρτητη.

Διαβάστε: Βιτριόλι Ιωάννα: Η 34χρονη και το victim blaming

Ωστόσο, δε θα περίμενε κάποιος να ακούσει τις ίδιες απόψεις που διακινούν διάφορες φυλλάδες από το στόμα συνδικαλιστή αστυνομικού, ο οποίος μιλά σε τηλεοπτικό κανάλι για μια ανοιχτή υπόθεση και μάλιστα για μια υπόθεση που η δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Ο λόγος για τον Βασίλη Ντούμα, πρόεδρο των ειδικών φρουρών, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως: «Το μυστικό το διατηρεί και το έχει το ίδιο το θύμα», ενώ άφησε και αιχμές πως «εάν η ίδια η 34χρονη θέλει πραγματικά να βοηθήσει την υπόθεση, οι καταθέσεις της είναι αρκετές για να οδηγήσουν στην δράστρια»!

Διατύπωσε τις δικές του εκτιμήσεις για την δράστιδα, λέγοντας πως αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται απλώς για μια παρανοϊκή γυναίκα «μαυροντυμένη που γυρνάει να ρίχνει βιτριόλι», λέγοντας χαρακτηριστά: «Παράγινε λίγο το κακό με το θέμα της μαυροντυμένης με το βιτριόλι». «Είναι σίγουρο για εμένα ότι συνδέεται ή με το συγγενικό ή με το φιλικό της περιβάλλον με πρόσωπα όμως σίγουρα που η ίδια γνωρίζει υποψιάζεται και ελπίζω να έχει καταθέσει στην αστυνομία ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα σίγουρο αποτέλεσμα», είπε, σαφώς χωρίς να γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά διατυπώνοντας στον αέρα θεωρίες επιπέδου βίπερ νόρα.

Ως εκπρόσωπος του ελληνικού αστυνομικού σώματος, ο κ. Ντούμας θα έπρεπε να γνωρίζει τη διαφορά μιας πανελλήνιας τηλεοπτικής εκπομπής και ενός καφενείου.

Διαβάστε: Επίθεση με βιτριόλι: «Αν ήταν κάτι απλό θα είχαν ανοίξει τα στόματα» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις