Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση της “μαυροφορεμένης” που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα βρίσκονται οι αρχές. Στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αρχών εξετάζονται τρία πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον του θύματος.

Ουσιαστική συμβολή στη διαδικασία της ταυτοποίησης θα έχει και η διερεύνηση των δεδομένων από της εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τα οποία θα δείξουν αν το στίγμα του τηλεφώνου των ατόμων στα οποία έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες ήταν στη σημείο την ώρα της επίθεσης. Οι αστυνομικοί θα επισκεφθούν για άλλη μία φορά το 34χρονο θύμα της επίθεσης στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να καταθέσει ξανά. Θεωρούν ότι όσο βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της, τόσο πιο πιθανό είναι να μπορέσει να τους δώσει παραπάνω στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φτάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Όπως είναι λογικό, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας. Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα η 34χρονη Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, καθώς υποβλήθηκε στο δεύτερο χειρουργείο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις