Φίλη του θύματος, που μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ανέφερε πως μαζί με άλλους οικείους της, την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να της δώσουν θάρρος. Σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, η φίλη της λέει πως δεν γνωρίζει αν είχε εχθρούς και ότι δεν φαινόταν προβληματισμένη. “Δεν θέλω να κάνω εικασίες, γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν είχε κάποιον εχθρό στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στην προσωπική της ζωή”. Σε ερώτηση αν το κίνητρο μπορεί να ήταν κάποια ερωτική αντιζηλία, δήλωσε πως οι τελευταίες σχέσεις που είχε δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, με γυναίκες που ζήλευαν. Το ίδιο ανέφερε και για το εργασιακό της περιβάλλον, λέγοντας πως ήταν αγαπητή γενικά.

Είπε όμως ότι πριν από δύο χρόνια, υπήρχε μία μήνυση από την κοπέλα σε βάρος κάποιου συντρόφου της, για κακοποίηση. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η φίλη της, εκείνος την είχε χτυπήσει, αλλά αφού στράφηκε νομικά εναντίον του, δεν την είχε ξαναενοχλήσει. “Τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ” πρόσθεσε.

Επίσης, έκανε λόγο για μία προϊσταμένη σε μία δουλειά της, παλιότερα, που δεν την συμπαθούσε και για τον λόγο αυτό η κοπέλα είχε αναγκαστεί να φύγει. “Νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να κοιταχτούν” δήλωσε η φίλη της.

Στο μεταξύ, πληροφορίες από το Star, αναφέρουν πως οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει την γυναίκα με τα μαύρα που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό. Σύμφωνα με αυτές, η ιχνηλάτηση των επαφών της κοπέλας, έχει οδηγήσει σε τρεις γυναίκες που με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν στο άτομο που έκανε την επίθεση. Σύμφωνα επίσης με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στα εργαστήρια του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. έγινε προσπάθεια να ξεθολώσουν το πρόσωπο της δράστιδος σε συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα της περιοχής και να “φωτίσουν” τα φωτογραφικά καρέ. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν ότι θα ξεκαθαριστεί ποιο από τα πρόσωπα που εξετάζουν, είναι η θολή φιγούρα στο βίντεο.

Το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο αναμένεται να πάνε και πάλι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση για να προσπαθήσουν να πάρουν κατάθεση από την 34χρονη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις