Πονοκέφαλος έχει αποδειχθεί για τις αρχές η σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία στην αρχή μιλούσε για μια εύκολη υπόθεση, καθώς περίμενε ότι θα εντοπίσει την δράστιδα σε κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστο η ίδια είχε σχεδιάσει την επίθεση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Όμως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα και οι αρχές έχουν πλέον ταυτοποιήσει την αδίστακτη γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύλληψη της δράστιδος είναι θέμα ωρών. Οι αστυνομικοί έχουν σχεδόν καταλήξει στην ταυτότητα της δράστιδος, μέσα από την ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μέσω της «σάρωσης» των κινητών τηλεφώνων.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι άνδρες της «Ασφάλειας» θα επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τη νούμερο ένα ύποπτη, ώστε να τη συλλάβουν άμεσα και να μην ρισκάρουν το ενδεχόμενο διαφυγής. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχές δεν αφήνουν να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα της δράστιδος. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές πηγές εκφράζονται με τόσο μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξη των ερευνών.

Σημειώνεται πως η Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου έχει υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η 34χρονη επιθυμεί πάση θυσία να βρεθεί η δράστις και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν αναγνώρισε την μαυροφορεμένη γυναίκα, ενώ δεν κατάφερε να αναγνωρίζει τη δράστιδα σε καμία από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι άντρες της Ασφάλειας από τις κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις