«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες» είναι η παροιμία που ταιριάζει στην περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος συχνά πυκνά προβαίνει σε αυστηρές συστάσεις περί ατομικής ευθύνης για τη τήρηση των μέτρων προστασίας προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά της πανδημίας του κορονοϊού. Τι κι αν ο ίδιος τρέχει και δεν φτάνει τις τελευταίες μέρες με τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού, o υφυπουργός (γνωστός και ως «Nick Xard»…) φαίνεται ότι δεν υπολόγιζε ότι η βασική παραφωνία θα προέρχονταν από το οικείο του περιβάλλον. Ο λόγος για τη 19χρονη κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά που έχει εμφανιστεί δημόσια σε περιοδικά lifestyle πέρα από τα προσωπικά της social media, έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή του ακόμα πιο δύσκολη, αφού πρόσφατα σήκωσε αντάρτικο, ανακοινώνοντας μέσω Instagram το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia! Βέβαια υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι. Αφενός δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη για μία πράξη, αφετέρου πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα που προφανώς θέλει και αυτή να ξεσκάσει.

O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια. Ακολούθησαν άλλες αναρτήσεις, από βόλτες με φίλους και εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά και το άξιο προσοχής ήταν το προχθεσινό insta story, προσκαλώντας σε ολονύκτιο πάρτι ξεφαντώματος. Ως story βέβαια, μία που ανέβηκε και μία που κατέβηκε…

Σύμφωνα με το Hello.gr η Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, είναι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι του 2019. Φυσικά, έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, αγαπά πολύ τη μόδα και τα ταξίδια και όπως κάθε νεαρό κορίτσι απολαμβάνει τις εξόδους με τις φίλες της. Επίσης είναι φιλόδοξη blogger και δημιουργεί σταδιακά έναν πολύ ωραίο λογαριασμό στα social media γεμίζοντας το Instagram feed της με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από τα ταξίδια και την καθημερινότητά της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις