Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού λίγο πριν τις 9:00 το πρωί στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη οδηγό. Όπως φαίνεται σε πλάνα της ΕΡΤ το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί. Άνδρες της Πυροσβεστικής μετέβησαν στο σημείο και λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν. Η οδηγός είχε τις αισθήσεις της και συνομιλούσε με τους πυροσβέστες, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή, ώστε να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

Όπως φαίνεται στα πλάνα της τηλεόρασης του Open, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο, αφού έκανε τετ-α-κε ανέβηκε το στηθαίο και καρφώθηκε με την πλευρά του οδηγού στην κολόνα. Μάλιστα, για να καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν πόρτα και τιμόνι. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, στη λεωφόρο Συγγρού παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις