Η υπόθεση, αφορά μια διάρρηξη μαμούθ, με την αξία των κλοπιμαίων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της καταγγέλλουσας που έπεσε θύμα των επιτήδειων, να φτάνει – ίσως και να ξεπερνά – τις 500.000 ευρώ. Η διάρρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Καλαμάκι των Χανίων, σε σπίτι γυναίκας που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, όπως μετέδωσε η Ευτυχία Πενταράκη, στην εκπομπή “Αποδράστε” του Γαύδος FM.

Η εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται νααπουσίαζε από το σπίτι της την νύχτα της Τρίτης – προς Τετάρτη ξημερώματα – και όταν επέστρεψε, βρέθηκε αντιμέτωπη μ΄ένα απίστευτο θέαμα. Ο ή οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία κατάφεραν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο και είχαν αφαιρέσει τον υπερπολύτιμο θησαυρό, που κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ότι φυλάσσονταν στον συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα πάντα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο ποσό σε μετρητά χαρτονομίσματα καθώς επίσης χρυσαφικά και κοσμήματα, σημαντικής αξίας, η οποία προσεγγίζει συνολικά τις 500.000 ευρώ.

Στο σημείο κλήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας και της Σήμανσης, οι οποίοι “χτένισαν” την περιοχή και συγκέντρωσαν οποιοδήποτε στοιχείο – ακόμη και δείγματα DNA λέγεται ότι εξετάζονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. – τα οποία μπορεί να βοηθήσουν την πορεία των ερευνών, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα, να έχουν οδηγήσει σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις