Οργισμένη αντίδραση από τον Τάκη Μπέτα, με αφορμή δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η κόρη του, Χριστιάνα Μπέτα, έκανε πάρτι στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να διασπείρει τον κορονοϊό. Ειδικότερα, μιλώντας στο «Έθνος», αναφέρει ότι η 25χρονη κόρη του που σπουδάζει στη Μεγάλη Βρετανία και νόσησε από τον ιό στις αρχές Μαΐου δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό, καθώς έχει αναπτύξει αντισώματα όπως απεδείχθη από τον εργαστηριακό έλεγχο που της έγινε.

«Μένουμε μαζί με τη Χριστιάνα στο σπίτι μας. Μένουμε μαζί και είμαστε όλοι αρνητικοί στον κορονοϊό», είναι το μήνυμα του Τάκη Μπέτα προς όλους εκείνους, οι οποίοι – όπως καταγγέλλει η οικογένειά του – στοχοποίησαν εκείνους μέσω του παιδιού τους. «Η υγεία της Χριστιάνας είναι εξαιρετική αλλά το παιδί μου είναι στεναχωρημένο για όλο αυτό που έγινε. Φανταστείτε τι εισέπραξε ένα παιδί έπειτα από αυτό που έγινε. Τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολύ σκληρά», συμπληρώνει ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε: Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη: «Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου»

Διαβάστε: Κόρη Θεοδωρίδου: «Δεν έκανα πάρτι, δεν διέσπειρα κορονοϊό»

Ερωτηθείς γιατί τόσο εκείνος όσο και η πρώην σύζυγός του, Νατάσα Θεοδωρίδου ( η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram) υποστηρίζουν ότι η επίθεση που δέχθηκε η Χριστιάνα είχε ως απώτερο στόχο εκείνους, ο ίδιος απαντά: «Δεν μπορώ να ξέρω αλλά ελπίζω έπειτα από όλο αυτό να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του και να βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι».

Ο κ. Μπέτας, διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διοργάνωσης πάρτι. «Δεν κάναμε ποτέ πάρτι στο σπίτι μας. Δεν έγινε πάρτι. Αν η κόρη μου, όντας θετική, έκανε πάρτι, αυτό θα ήταν κατακριτέο και τραγικό. Το παιδί μου δεν θα έθετε σε κίνδυνο κανέναν και είναι πολύ στεναχωρημένη για όσα έγιναν». Ο ίδιος σημειώνει ότι η Χριστιάνα ήρθε σε επαφή με κάποιους συνεργάτες της οικογένειας, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό. Γι’ αυτό και στέλνει ένα μήνυμα: «Δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης», κάτι το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, είναι η απόδειξη σε όσους διέσυραν την κόρη του και την οικογένειά του με αυτό τον τρόπο.

Διαβάστε: Χριστιάνα Μπέτα: Απαράδεκτη στοχοποίηση επειδή έχει διάσημη μητέρα τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Τι λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Αμέσως μετά την ψευδή – κατά  την οικογένεια – είδηση ότι έγινε πάρτι στο σπίτι τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ο επιχειρηματίας, μέσω του δικηγόρου του, εξέδωσε ανακοίνωση. «Η οικογένεια υποχρεώνεται να προβεί σε μία αποκαταστατική της αλήθειας ανακοίνωση, καθώς σημερινά ( 10.06.2020 ) δημοσιεύματα στον Τύπο και το Διαδίκτυο ήσαν στα κρίσιμα σημεία τους αναληθή.

Εκφράζει καταρχήν την έντονη απαρέσκειά της για το επίπεδο των αρχικών δημοσιευμάτων, τα οποία θα ήσαν παντελώς διαφορετικά (και πιθανότατα δεν θα είχαν γίνει καθόλου) εάν οι συντάκτες τους, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και το νόμο, έκαναν μία απλούστατη, στοιχειώδη, διασταύρωση της “είδησης”, η οποία δυστυχώς αναπαρήχθη ακρίτως εν συνεχεία, χωρίς διασταύρωση και πάλι αλλά και με ακόμη περισσότερες στρεβλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αλήθεια λοιπόν έχει ως εξής: Η φοιτήτρια – κόρη της οικογενείας έφθασε στη Θεσσαλονίκη, στις 02.06.2020 και αμέσως υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του πατέρα της, (υπεβλήθη ) και σε δεύτερο, μοριακό, το οποίο βγήκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο, κατ’ ουσίαν ακίνδυνο παντελώς για μετάδοση, λόγος για τον οποίον ήταν απολύτως ασυμπτωματική. Ο ΕΟΔΥ, στον οποίον αναφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή τα παραπάνω, της συνέστησε 14ήμερη καραντίνα, την οποία τηρεί στο ακέραιο, πληροφορώντας την συγχρόνως πως δεν διατρέχει κίνδυνο να νοσήσει ούτε και να μεταδώσει τη νόσο.

Είναι ψευδές ότι της επεβλήθη οποιοδήποτε πρόστιμο (5.000 ευρώ ή άλλο) ή ότι την επισκέφθηκαν οι Αρχές. Δεν διοργανώθηκε επίσης κανένα πάρτι ( με 30 μάλιστα καλεσμένους ), ούτε στο σπίτι της στο Πανόραμα, ούτε αλλού και βεβαίως ούτε και στον οικισμό Σταυρονικήτα, όπου σημειωτέον δεν έχει καν σπίτι εκεί η οικογένεια. Σήμερα, μόλις, έγινε γνωστό στην οικογένεια ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι στο Πανόραμα, στις 31.05.2020, από άγνωστο όμως στην οικογένεια πρόσωπο, και πάντως πριν την έλευση της κόρης τους, στις 02.06.2020, και παρά ταύτα κάποιοι απέδωσαν το πάρτι αυτό, παντελώς ψευδώς, στην κόρη τους.

Είναι ψευδές επίσης πως συγγενικό πρόσωπό της εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς τα ελάχιστα άτομα με τα οποία ήρθε αυτή σε επαφή, όπως βεβαίως και οι οικείοι της, έχουν υποβληθεί ήδη σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν βγει αρνητικά. Μετά από τα παραπάνω, γίνεται ευχερώς αντιληπτό ότι πρόκειται για μίαν αναληθή είδηση που σπιλώνει βάναυσα και αδίκως συνειδήσεις και υπολήψεις όχι μόνον της ίδιας τη νεαρής φοιτήτριας αλλά και των οικείων της. Η οικογένεια επιφυλάσσεται αυτονόητα για κάθε δικαίωμά της εάν ιδίως δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση».