Ο κ. Κεχαγιόχλου τόνισε ότι η πρώτη ερώτηση που έθεσε στην κατηγορούμενη πελάτισά του είναι αν αποδέχεται την κατηγορία, ωστόσο εκείνη την αρνήθηκε. «Εάν αυτό θα συμβεί και την Τρίτη στην απολογία της στον ανακριτή, αυτό μέλλει να φανεί» σημείωσε. «Η επικοινωνία ήταν δύσκολη γιατί ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη ψυχολογική κατάσταση» σημείωσε τονίζοντας ωστόσο ότι οι συνθήκες επικοινωνίας ήταν περίεργες.

Κατήγγειλε τις χθεσινές σκηνές μεταφοράς της κατηγορούμενης στην εισαγγελία τονίζοντας ότι δεν τιμούν το δικαιϊκό σύστημα και κάλεσε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Βιτριόλι Απόστολος Λύτρας: «Η Ιωάννα έμαθε ποια είναι, πάγωσε, την είχε δει πέντε φορές» [vid]

Πρόσθεσε την επιφυλακτικότητά του γιατί δεν έχει λάβει ακόμα αντίγραφα της δικογραφίας και όπως είπε αυτό είναι απαραίτητο για να έχει βάσιμη άποψη.

Εξέφρασε τη συμπάθειά του στο θύμα ξεκαθαρίζοντας ότι «η υπεράσπιση υπερασπίζεται ανθρώπους και όχι αδικήματα. Η υπεράσπιση δεν σημαίνει ότι θα συσκοτίσουμε την αλήθεια. Δεν θα προσπαθήσω με στρεψοδικίες να υπερασπιστώ την πελάτισσά μου. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην υπεράσπιση» τόνισε. Κατέληξε ότι εντός της ημέρας θα δει την 35χρονη αφού ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Σάκης Κεχαγιόγλου δικηγόρος της φερόμενης δράστριας με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας

Σάκης Κεχαγιόγλου δικηγόρος της φερόμενης δράστριας με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας

Gepostet von Flash.gr Life am Donnerstag, 11. Juni 2020

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ίδιος είπε στην Ιωάννα πως συνελήφθη η ύποπτη και της αποκάλυψε την ταυτότητά της, ενώ ανέφερε πως η Ιωάννα πάγωσε στο άκουσμα του ονόματος της ύποπτης. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί το πολύ πέντε φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ τον σύντροφό της δεν το είχε γνωρίσει ποτέ.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθε ποια είναι. Στην αρχή της είπα ότι έγινε μια προσαγωγή και ύστερα της είπα ποια γυναίκα συνελήφθη και πάγωσε». Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο σύντροφος της 35χρονης είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook στην 34χρονη Ιωάννα και αυτή φαίνεται να ήταν η αφορμή. «Μιλάμε για μια όχι απλά ασήμαντη, αλλά απίστευτη αφορμή» σχολίασε ο συνήγορος της οικογένειας.

«Επειδή έχει πάει τρία ταξίδια και κρατάει μια τσάντα δεν μπορούμε να βγάλουμε όλη τη ζήλια και την κακία μας πάνω σε αυτό το παιδί. Είναι τραγικό αλλά συμβαίνει…» κατέληξε ο κ. Λύτρας. «Θα φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούμε ανθρώπους γιατί κάνουν κάτι απλό, θα μπαίνουμε σε υποψίες που βρήκαν τα χρήματα να κάνουν ταξίδια… Υπήρξε διασυρμός και ανθρωποφαγία για το θύμα» έσπευσε να τονίσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις