Μετά το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη με την εξαφάνιση και το αίσιο τέλος για την 10χρονη Μαρκέλλα, στην Αθήνα αυτή τη φορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό μιας 10χρονης από τις Αχαρνές η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα. Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Επί τόπου έφτασαν από την πρώτη στιγμή εθελοντές από το Χαμόγελο του παιδιού μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και ξεκίνησαν την αναζήτηση. Παράλληλα η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες ενώ από το πρωί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη της διαδρομής του ακολούθησε η μικρή όταν βγήκε από το σπίτι της. Δίπλα , υπάρχει μια στάση λεωφορείου και εξετάζεται το σενάριο να χρησιμοποίησε μέσω μαζικής μεταφοράς.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκιακαι άσπρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού «Το ...
Τι λέει ο πατέρας της μικρής

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί» είπε ο πατέρας του στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι Συμβαίνει». Όπως δήλωσε, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις