Η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα εξακολουθεί να κρατείται στην ΓΑΔΑ καθώς την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Η 35χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρνείται να συνεργαστεί ακόμα και με τον δικηγόρο της. Σήμερα Κυριακή, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, θα βρεθεί στην αστυνομική Διεύθυνση Αττική και θα προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της για να ετοιμάσουν την υπερασπιστική της γραμμή.

Ωστόσο μέχρι τώρα η 35χρονη δεν παραδέχεται τίποτα. Ούτε την επίθεση ούτε καν τη φυσική της παρουσία. Στους αστυνομικούς αλλά και στον δικηγόρο της υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτή η γυναίκα που φαίνεται στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.Τους καλεί μάλιστα να ψάξουν να βρουν την αλήθεια και να εντοπίσουν την πραγματική ένοχο της υπόθεσης. Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία και το πρωί της Δευτέρας θα τα παρουσιάσουν τόσο στην ίδια όσο και στο δικηγόρο της. Η ίδια πάντως εξακολουθεί να αρνείται όλες της κατηγορίες ενώ δείχνει να βυθισμένη στις σκέψεις της .

Τα ραντεβού με τον δικηγόρο της

«Άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ… Βεβαίως μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των 2 πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω που θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δε με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί».
Αυτά δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου στον ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις