Στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι βρέθηκε εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού, το λεγόμενο GPS. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί τον πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο, πιθανόν της Ιωάννας. Με αυτό τον τρόπο μπορούσε να παρακολουθεί κάθε στιγμή που βρισκόταν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Στο κινητό της κατηγορουμένης βρέθηκαν επίσης φωτογραφία με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2019 που δείχνει την είσοδο  της πολυκατοικίας που μένει η 34χρονη Ιωάννα και φωτογραφία με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2019, η οποία απεικονίζει χάρτη με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας του θύματος. Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει και φωτογραφία από την διαδικτυακή αναζήτηση για κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες.

Η κατηγορούμενη είχε αποθηκεύσει ακόμη και φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο Facebook και το Instagram. Κάτι που δείχνει ότι η 35χρονη είχε εμμονή με το θύμα. Τα νέα αυτά στοιχεία επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά τους αστυνομικούς, οι οποίοι μιλούσαν από την αρχή για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο που φαίνεται ότι είχε αρχίσει να από το σχεδιάζεται από το 2019. Παράλληλα βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Δεν είπε κουβέντα στον Ανακριτή

Η 35χρονη παρέμεινε αμίλητη στον ανακριτή Η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα. Σημειώνεται πως η 35χρονη έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκεσε ελάχιστα. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογική; κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» σημείωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Διαβάστε: Βιτριόλι επίθεση: Προφυλακιστέα η 35χρονη [vid]Αναπάντητα ερωτήματα φέρνει στην επιφάνεια ένα χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, και που είδε το φως της δημοσιότητας από τους άντρες της ασφάλειας. Στο ιδιόχειρο αυτό σημείωμα,  που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η κατηγορούμενη γράφει:

ΧΑΛ
“ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι…. πάλι θα περάσουμε ωραία
Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
έχει φίδι στην δουλειά του – Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει”

Εκ πρώτης όψεως το σημείωμα της 35χρονης φαίνεται εντελώς ακατάληπτο, ωστόσο αυτοί που ξέρουν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι πίσω από τα «ιερογλυφικά» κρύβονται μόνο κάποιες απλές σημειώσεις με όσα της… αποκάλυψαν τα χαρτιά, ίσως από κάποια χαρτορίχτρα που απλά συμβουλεύτηκε η φερόμενη ως δράστρια για να της πει το μέλλον και γιατί όχι ίσως για να “δέσει” τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα, “μήλον της έριδος”.  Στο ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης μεταξύ άλλων αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για τη γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ». Διαβάστε Αναλυτικά

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις