Ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, Γιάννης Βαφειαδάκης, μιλώντας σήμερα στο MEGA έκανε λόγο για κρίσιμα μαθήματα στα οποία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές και όπως είπε οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιστρατεύσουν την ψυχραιμία τους.

Η ύλη φέτος είναι μικρότερη από άλλες χρονιές, αυτό όμως δεν μειώνει τη δυσκολία των μαθημάτων, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δυσκολία των θεμάτων που θα πέσουν.

Αυτά είναι τα σημερινά θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά

Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα

Δείτε τα θέματα στα «Αρχαία Ελληνικά»

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 20… by avgerinosx on Scribd

Δείτε τα θέματα στα «Μαθηματικά»

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 20… by avgerinosx on Scribd

Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα

Δείτε τα θέματα στα «Αρχαία Ελληνική Γλώσσα»

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 20… by avgerinosx on Scribd

Δείτε τα θέματα στα«Μαθηματικά (Ημερήσια)»

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 20… by avgerinosx on Scribd

Δείτε τα θέματα στα «Μαθηματικα (Εσπερινά)»

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 20… by avgerinosx on Scribd

Η συνέχεια των εξετάσεων

Την Παρασκευή 19/6 ακολουθούν τα μαθήματα της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και της Κοινωνιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, την επόμενη εβδομάδα, η εξέταση στη Φυσική στις 22/6 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Για τους υποψήφιους με το «παλαιό» σύστημα σημειώνεται ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ενώ από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου μέχρι και Παρασκευή 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα ΤEΦΑΑ.

Αύριο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις