Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία από τον χείμαρρο αποκαλύψεων για τις υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων και κυρίως από το γεγονός ότι πολλοί γνώριζαν τι συμβαίνει και δεν μιλούσαν στις υποθέσεις της Ηλιούπουλης και την Ερέτριας, ενώ στην περίπτωση του πρώην υπουργού η δικαιοσύνη φαίνεται ότι αδρανεί για το περιστατικό αν και το έγκλημα, που ακούγεται από τους διαλόγους.

Είχε τάξει  γάμο ο καθηγητής της Ηλιούπολης

Όπως εξιστόρησε το κορίτσι στους αστυνομικούς για αυτά που έζησε επί ένα περίπου χρόνο, άρχισε να την προσεγγίζει διακριτικά ενώ αργότερα δίνονταν και μυστικά ραντεβού με ώρες συνομιλιών που τελικά παρέσυραν την ανήλικη. Το σοκαριστικό είναι ότι όπως φαίνεται ότι ήταν κοινό μυστικό στα πηγαδάκια του σχολείου με την μικρή να επιδεικνύει την σχέση της στις φίλες της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποια στιγμή η μαθήτρια ζωγράφιζε καρδούλες και όταν τη ρώτησαν οι φίλες της για ποιον ήταν, εκείνη τους αποκάλυψε την πραγματική ιστορία.  Ο 44χρονος φέρεται να γνώριζε τα οικογενειακά προβλήματα της μαθήτριας και την προσέγγισε τάζοντας ότι θα εγκαταλείψει την οικογένειά του και θα την παντρευτεί κάτι που ο ίδιος είχε αποκαλύψει και σε φίλο του. Εκτός από τους μαθητές που γνώριζαν την σχέση φαίνεται ότι συμμαθήτριες της 14χρονης είχαν ενημερώσει και τον διευθυντή του σχολείου αλλά όπως φαίνεται αυτός αναζητούσε τρόπους να αποσπάσει τον καθηγητή σε άλλη θέση αντί να το αναφέρει στις αρχές. 

Πως έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο ως παιδεραστή της Ερέτριας

Σύμφωνα με το MEGA το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι ο δάσκαλος φέρεται να είχε ασελγήσει στο παιδί. Γονείς και μαθητές στην Ερέτρια είναι ανάστατοι καθώς στη νέα περίπτωση, ο δάσκαλος εκτιμάται ότι κακοποιούσε το παιδί από όταν αυτό ακόμη πήγαινε στο δημοτικό σχολείο. Μετά την σοβαρή αυτή καταγγελία δόθηκε άμεσα εντολή και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ευσταθεί. Ο δάσκαλος φέρεται ότι τελικά συναντήθηκε με το ανήλικο κορίτσι με αποτέλεσμα, κατά τις ίδιες πληροφορίας η σύλληψή να γίνει απ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο 51χρονος ασελγούσε στο ανήλικο κορίτσι.

Ο 51χρονος  οδηγήσει την μαθήτρια σε μια ερημική τοποθεσία, ένα νησάκι στην περιοχή όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω πεζογέφυρας. Ο φερόμενος ως παιδεραστής οδηγήθηκε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ο πρώην υπουργός, η 17χρονη και τα όργια

Απίστευτες είναι οι αποκαλυπτικές  συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και τις οποίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το Documento. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι παρακολουθήσεις ξεκίνησαν το 2017 και αφορούν τον κύριο «Ψ», έναν πρώην υπουργό  και έναν συνεργάτη του, τον κύριο «Λ», με τον κοριό της ΕΥΠ να έχει καταγράψει τον κύριο «Ψ» να κατευθύνει τον επικεφαλής του γραφείου του, κύριο «Λ». O  κύριος «Λ» φαίνεται ότι βρίσκονταν σε στενή επαφή με πρώην υπουργό της ΝΔ τόσο για οικονομικά εγκλήματα όσο και για την έκδοση μιας ανήλικης κοπέλας κατά παραγγελία του υπουργού.

Υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία όπου ένας εκ των δύο συνεργατών του κυκλώματος ανακοινώνει στον πρώην υπουργό πως έχει «ένα µικρό», και εκείνος διαμαρτύρεται γιατί του φαίνεται µεγάλη, δηλαδή 17 χρόνων με τον εγκέφαλο να του επιβεβαιώνει ότι «πάει σχολείο».

Εξ όσων συμπεραίνεται από τις ηχογραφήσεις η συνάντηση θα οργανωνόταν και με άλλους πάρτενερ και μάλιστα με την προτροπή «θα δεις ξύλο που θέλει».

Ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ :

  • Εγκέφαλος: Έχω ένα παρτ@@ζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.
  • Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.
  • Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;
  • Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.
  • Εγκέφαλος: Ρε μα@@κα, 17 χρόνων είναι.
  • Πρώην υπουργός: Δεν είναι…
  • Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.
  • Πρώην υπουργός: Καλό είναι.
  • Εγκέφαλος: Τέτοια παρτ@@ζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις