Γράφει η Ραλλία Χρηστίδου στον λογαριασμό της στο Facebook: “Ο πρώην βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάιο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του “Παραλία“. Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του”.

Η βουλευτής δημοσιεύει και τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο κ. Ψαριανός στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης Ψαριανός, είχε κάνει retweet ένα σχόλιο με φωτογραφία της Έφης Αχτσιόγλου από τη Βουλή (τραβηγμένη από φωτορεπόρτερ), που περιλάμβανε υποτιμητικά σχόλια για την τότε υπουργό, ενώ ο ίδιος σχολίαζε: “Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου!”.

Ο τοτε βουλευτής του Ποταμού, ειχε επίσης απαθανατιστεί στη Βουλή να… μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρη.

Επίθεση στους εκπαιδευτικούς

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα με την ΝΔ, έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις για σχόλιά του. Πριν από δύο μήνες, είχε καταγγείλει τους εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονταν για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας (που προέβλεπε χρήση καμερών στις τάξεις) χρησιμοποιώντας ανοίκειες και υποτιμητικές εκφράσεις. Είχε γράψει, δημοσιεύοντας φωτογραφίες εκπαιδευτικών που διαδήλωναν: “Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη – ας πούμε…- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ ‘χαφιέδικες’ κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι”.

“Ο κορονοϊός θα καθαρίσει τη συριζίαση

Επίσης, την περίοδο που βρισκόταν σε έξαρση η πανδημία, ο ίδιος, στον λογαριασμό του στο Facebook, είχε γράψει: “Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω – ξου ξου, χτύπα ξύλο! –
Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό – μικρόβιο… Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία… Ευλόγησον!”.