Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν σε οικισμό του Πηλίου όταν ένας οργισμένος γείτονας δάγκωσε άσχημα συγχωριανό του. Συγκεκριμένα στο χωριό Κάτω Γατζέα ένας 55χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με τον γείτονά του, με αφορμή τη θέση των κάδων απορριμμάτων της γειτονιάς. Ωστόσο, ο καυγάς δεν έμεινε στα λόγια και στη συνέχεια ο 55χρονος όρμησε επάνω του, τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο χέρι και στη μύτη. Μάλιστα, τον δάγκωσε με τέτοια μανία που κατάφερε να του αφαιρέσει κομμάτι.

Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 65 ετών μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές με την παραβατική συμπεριφορά του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συλληφθεί για καταστροφές και φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Σημειώνεται πως οι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν το θύμα, μίλησαν για μια επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας. Οι ίδιοι έσπευσαν να σημειώσουν πως η ζημιά που έχει γίνει τόσο στο χέρι όσο και στο πρόσωπο του 65χρονου είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές με την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή. Το 65χρονο θύμα έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατά του 55χρονου στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Πως να αποφύγετε τα χειρότερα

Αν έχετε πρόβλημα με τους γείτονες – και πριν εμπλακείτε σε διαπληκτισμό μαζί τους – καλέστε την αστυνομία. Όταν γίνεται σύσταση, γίνεται αναφορά, καταγράφεται το περιστατικό από τον αστυνομικό και καλό είναι να παίρνετε αντίγραφο αυτής της αναφοράς για να μπορείτε έπειτα να τα χρησιμοποιείτε αν αποφασίσετε να υποβάλετε έγκληση ή να μεταβείτε στον εισαγγελέα ακροάσεων για συστάσεις προς τον θορυβοποιό.

Επιπλέον, καλό θα είναι να δείτε ποιός άλλος ενοχλείται και να μεταβείτε στον εισαγγελέα ακροάσεων μαζί με άλλους γείτονες σας που ενοχλούνται το ίδιο με εσάς. Αυτό αναδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος έναντι του Εισαγγελέα. Αν έχετε καλέσει πολλές φορές την αστυνομία δεν χρειάζεται καν να υποβάλετε μήνυση διότι κινείται αυτεπάγγελτα η διαδικασία (αυτόματα).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις